download

Menüü 18.03 - 22.03  2019

ESMASPÄEV

H: Hirsipuder õunamoosiga, piim

Vahepala: peediribad

L: Kana-täisterariisi-läätse supp, rukkileib, apelsinilõigud

O: Kartuli-kapsa-porgandi-kaalikaraguu hapukoorekastmega, seemneleib, kohupiima-jogurti-kamavaht marjakastmega

TEISIPÄEV

H: Tatra-piimasupp, rukkileib munavõi ja tomatiga

Vahepala: porgandikangid

L: Täisteranisupasta lõhe-tomati-porgandikastmes, porgandi-ananassisalat, kiivisektorid

O: Kartuli-peedipuder, suvikõrvitsa-õunasalat, rukkileib, marja-õunamahla-jogurti-banaani mahedik

KOLMAPÄEV

H: Odrahelbepuder marjadega, keefir

Vahepala: kurgikangid

L: Kartuli-lillkapsa-brokoli supp toorjuustu ja ürdiklimpidega, rukkileib, pirnilõigud

O: Omlett värskete ürtidega, porgandi-kapsalõigud, rukkileib, kodujuustu-vahukoorevaht purustatud vaarikatega

NELJAPÄEV

H: Hiinakapsa-marja-banaani-meloni jogurt, rukkileib ürdivõi ja kurgiga, kirsstomatid

Vahepala: paprikalõigud

L: Veisehakkliha-porgandi pikkpoiss punaste ubadega, kartuli-suvikõrvitsapüree, värskekapsa-porru-maisisalat pähklipuruga, õunasektorid

O: Kõrvitsa-nisumanna-piimasupp, rukkisepik ürdi-toorjuustuvõi ja tomatiga, porgandikeeks mandlilaastudega

REEDE

H: Kaerahelbepuder õunakuubikutega, joogijogurt keefirist

Vahepala: nuikapsakangid

L: Peedi-kartuli-porgandisupp sealihaga ja hapukoorega, rukkileib, banaan

O: Tatra-tomati-kurgi-salat heigi, hapukoore ja munaga, valge redise rõngad, mustikasupp vahukoorega

 

Toidupäeva piirhind on kuni 2 eurot.

Menüü koostajad: direktori asetäitja majanduse alal Silva Ööpik; See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.; Reelika Õigemeel;See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

HEAD ISU SOOVIVAD KOKATÄDID  LIINA ja MARI!

0511-0801-1617-2933_vege_cartoons_clipart_image