download

Menüü 21.01 - 25.01  2019

ESMASPÄEV

H: Seitsmeviljahelbepuder marjadega, piim

Vahepala: kurgikangid

L: Tomatine kanasupp kartuli ja paprikaga, rukkileib, banaan

O: Omlett värskete ürtidega, seemneleib, hautatud rohelised aedoad seesamiseemnetega, keefiri-õuna-marjamaius röstitud krutoonidega

TEISIPÄEV

H: Tatra-piimasupp, rukkileib ürdi-toorjuustuvõiga ja tomatiga

Vahepala: peakapsaribad

L: Värskekapsa-veisehakklihahautis, keedetud kartul ja porgand, ananassilõigud

O: Kartulivorm  räime, heigi ja peakapsaga, seemneleib, riivitud porgand, maasika-apelsini-banaanimahedik

KOLMAPÄEV

H: Kaerahelbepuder pähklipuruga, kakao

Vahepala: paprikalõigud

L: Peedipüreesupp kookospiimaga, rukkileib, pirnilõigud

Õ: Kartuli-porgandi-kapsa-kikerherne pihvid, värskekurgi-tomati-hapukoorekaste maitserohelisega, kakaokissell kirsimoosiga

NELJAPÄEV

H: Pirni-kirsi-hiinakapsa mahedik, mandlid, seemneleib ürdivõiga

Vahepala: peakapsaribad

L: Seahakkliha-heigi pallid peakapsa ja valgete ubadega, kartuli-suvikõrvitsapüree, tomati-avokaado salat rohelise sibulaga, õunasektorid

O: Lillkapsasupp valgete ubadega, rukkisepik, kurgi-kodujuustukate küüslaugu ja tilliga, kurgiviilud, keefiri-vahukoorevaht virsikutükkidega

REEDE

H: Rukkihelbepuder õunakuubikutega, joogijogurt keefirist

Vahepala: porgandikangid

L: Hapukapsasupp sealihaga, rukkileib, melonilõigud

O: Kartuli-läätsepuder, suvikõrvitsa-õunasalat, apelsini-mandli-kaerakeeks, kibuvitsatee

 

Toidupäeva piirhind on kuni 2 eurot.

Menüü koostajad: direktori asetäitja majanduse alal Silva Ööpik; See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.; Reelika Õigemeel;See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

HEAD ISU SOOVIVAD KOKATÄDID  LIINA ja MARI!

0511-0801-1617-2933_vege_cartoons_clipart_image